Laatuvarusteita Lahdesta

W-Profile-sarja on ainoa hevosvarustesarja, joka on saanut avainlipputunnuksen merkkinä kotimaisesta käsityöstä ja laadusta. W-Profile tuotteet valmistetaan Lahdessa Jokimaalla. Tuotteet on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä ratsastuksen ammattilaisten kanssa. Kaikki W-Profile-tuotteet voidaan toteuttaa yksilöllisten toiveiden mukaan mallien, kokojen, sekä yksityiskohtien suhteen. Parhaat raaka-aineet ja rautainen ammattitaito takaavat ensiluokkaiset tuotteet ja käyttömukavuuden vuosiksi eteenpäin.

W-profilen varusteissa käytetään laadukasta ruotsalaista Tärnsjö -nahkaa, joka täyttää kestävyydelle ja muotoiluvuudelle asetetut korkeat vaatimukset. Tärnsjö -nahassa on pinta, joka vanhenee kauniisti ja luonnollisesti. Tärnsjö-nahka on kasviparkittua huippulaatuista nahkaa. Nahka on ympäristöystävällisesti värjätty, joten se soveltuu myös kaikista herkimmillekin hevosille. Nykyään tuotteita saa kolmessa eri värissä; mustana, tummanruskeana ja konjakkina. Solkivaihtoehdoiksi valikoituivat ruostumaton teräs ja kullanhohtoinen messinki.

W-Profile tuotteita on tarjolla sekä este- että kouluratsastajien tarpeisiin. Tuotteita valmistetaan shetlanninponiko’oista extra full-kokoisiin hevosiin asti. Lisäksi voimme valmistaa tuotteet myös mittojen mukaan. Monet huippuratsastajat luottavat W-Profilen tuotteisiin; esimerkiksi kansallisen tason kouluratsastaja Siiri Kyrö suosii W-Profile-sarjan varusteita.