Laadukkaasti maaliin asti

Wahlstén on jo vuosisadan verran valmistanut hevostarvikkeita, ja tietotaitoa meille on kertynyt vuosien varrella runsaasti. Raviurheilun kehittyessä olemme saaneet kasvaa mukana Pohjoismaiden suurimmaksi ravi- ja ratsuvarustevalmistajaksi ja -toimittajaksi. Wahlsténin ravivarusteet ovat monen rautaisen raviammattilaisen valinta – esimerkiksi Timo Nurmos ja Tapio Perttunen ohjastavat varusteissamme.

Tarjoamme ravivarusteita jokaisen ravurin ja ohjastajan tarpeisiin. Valikoimastamme löydät esimerkiksi silakompletit, suitset, rintaremmit, silmälaput, suojat, kuolaimet ja monet muut ravihevosen varusteet. Tuotteita on mahdollisuus kustomoida omien värien mukaan, sekä brodeerata niihin haluamiaan logoja ja tekstejä. Myös kuskille on tarjolla ajovarusteita jokaiseen säähän, aina kuumista kesäpäivistä rapakeleihin ja tuuleen. Valikoimastamme löytyvät myös laadukkaat monté-varusteet sekä raviponien varusteet.

Koska työskentelemme tiiviissä yhteistyössä ravialan ammattilaisten kanssa, saamme jatkuvasti palautetta tuotteistamme. Tarjoamme vain varusteita, jotka täyttävät ammattilaisten korkeat laatuvaatimukset.

Wahlsténin ammattitaitoinen ompelimo valmistaa mittatilausajopukuja Lahdessa. Mittatilausajopuvut valmistetaan kuskin mittojen mukaan tarkasti, ja hänen haluamillaan väreillä ja logoilla. Mittatilausajopuvut on suunniteltu toimimaan erilaisissa tilanteissa ja olosuhteissa. Jo mitoituksessa on huomioitu ohjastajan ajoasennon fyysiset ja tekniset vaatimukset. Mittatilausajopukuihin on saatavilla useita eri kankaita ja vuorimateriaaleja, jotta ajopuku on miellyttävä käyttää vaativissakin sääolosuhteissa. Lue lisää mittatilauspuvuista täältä, tai kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi! Kauttamme saat myös ajokypärät maalattuna. Kypärä kustomoidaan toiveidesi mukaiseksi, jotta tyylikäs kokonaisuus on valmis.