Rakkaudesta ratsastukseen

Wahlsténin valikoimassa on laadukkaita tuotteita niin ratsastajalle kuin ratsullekin. Tarjoamme kestäviä, mutta tyylikkäitä varusteita arkeen ja juhlaan. Valikoimaamme kuuluvat nahkavarusteet ja muut ratsun tarvikkeet aina suojista satulahuopiin. Wahlsténilta saatavia tuoteperheitä ovat W-Profile, Horse Comfort, Lami-Cell sekä Acavallo. Käsityönä tehdyistä W-Profile-tuotteista voit lukea lisää täältä.

Horse Comfort on monen ratsastajan suosikkimerkki. Löydät Horse Comfortin valikoimista laadukkaat ratsastushousut niin koko- kuin grippipaikoillakin, kengät, saappaanvarret ja chapsit, paidat, takit ja monet muut varusteet. Horse Comfortin valikoimassa on myös supersuositut turvaliivit aikuisille ja lapsille. Horse Comfortin tuoteperheessä on myös laaja kattaus varusteita ratsulle, kuten nahkaiset satulavyöt, satulahuovat, suitset sekä muut suitsi- ja satulatarvikkeet.

Lami-Cellin mallistoon kuuluvat kestävät ja tyylikkäät tuotteet ratsastajalle ja ratsulle. Suosikkituotteet Lami-Celliltä ovat turvalliset ratsastuskypärät. Tarjoamme vain kypäriä, jotka ovat VG1-merkittyjä. Lami-Cell-tuotteista suosikeiksi ovat nousseet suojat, satulahuovat sekä kisatakit.

Acavallolta on tarjolla laaja valikoima erilaisia romaaneja ja padeja satulan alle. Laadukkaat geelituotteet sopivat niin koulu- kuin estesatulaan, ja niillä voidaan hienosäätää satulan sopivuutta ja istuvuutta. Monet huippuratsastajat maailmalla luottavatkin Acavallon tuotteisiin. Acavallon valikoimista löytyy myös turvajalustimia, suitsitarvikkeita sekä muita hyödyllisiä varusteita ratsuhevosen arkeen.