Jokaiseen säähän, jokaiselle hevoselle

Wahlsténilla on valtava loimivalikoima erilaisia loimia eri käyttötarkoituksiin. Mallistoistamme löytyy loimia pikkuponeille, mutta myös isommille kaviokkaille. Tarjolla on myös raviloimia, joissa on otettu huomioon hyvä istuvuus kapeammillekin hevosille. 

Rain Busterin laajasta kokoelmasta löytyy loimia erilaisiin sääolosuhteisiin – Suomen lumisiin ja kylmiin talviin, sateisiin syyspäiviin sekä koleisiin kevätaamuihin. Rain Busterin mallit ovat toimivia ja kestäviä käytössä, tyyliä unohtamatta – väri- ja kuosivaihtoehtoja on runsaasti! Rain Busterilla on erikseen myös Trot-mallisto, joka on suunniteltu ravihevosten rakenne huomioon ottaen.

Horse Comfort on tuttu laadukkaista ratsutarvikkeistaan, mutta myös laajasta loimivalikoimastaan. Horse Comfortilta löydät talliloimet topattuna ja ilman toppausta, ihottumaloimet, fleece- ja villaloimet, edustusloimet sekä erilaiset ratsastusloimet. Horse Comfortin ihottumaloimet ovat vuodesta toiseen suosittuja, ja haluammekin tarjota jokaiselle hevoselle mahdollisuuden kärpäsettömään kesään. Löydät meiltä myös ötökkähuput.

Tarjoamme myös erilaisia palkintoloimia painatuksineen. Palkintoloimet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan omilla teksteillä ja logoilla. Palkintoloimi tekee mistä tahansa lähdöstä arvokkaan, ja antaa painatuksille hyvää näkyvyyttä. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi!