Ihmisen parhaalle ystävälle

Wahlstén on jo vuosisadan verran valmistanut valjaita hevosille, ja nyt opittu tietotaito on siirretty koiratuotteisiin. Olemme yhdessä intohimoisten koiraharrastajien kanssa suunnitelleet W-Profile-koiratuotteet tarkasti, jotta varusteet palvelisivat käytössä mahdollisimman hyvin.

Olemme valinneet materiaaleiksi laadukasta ruotsalaista Tärnsjö-nahkaa, joka on ensiluokkainen nahka. Tärnsjö-nahka on ympäristöystävällisesti kasviparkittu ja värjätty. Soljet ja lukot ovat kestäviä RST-solkia ja BGB-lukkoja. Nahkavarusteemme ovat sekä kestäviä, että tyylikkäitä. Väri- ja kokovaihtoehtoja on useita, jotta jokaiselle koirakaverille löytyy juuri sopiva vaihtoehto.

Beta-materiaali on jo pitkään ollut ravi-ihmisten suosiossa – eikä suotta. Materiaali on äärimmäisen kestävää, ja se säilyttää kauniin, kirkkaan värinsä. Beta-materiaali kestää vettä, likaa ja mutaa erinomaisesti, ja se on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Beta-materiaali onkin monen koiraharrastajan suosiossa. Beta-materiaalista olemme valmistaneet esimerkiksi pantoja, talutushihnoja ja jälkiliinoja.

Valikoimastamme löytyvät myös ihanat nahkatuotteet Dog Comfortilta. Dog Comfort on monelle tutun Horse Comfortin kanssa samasta tuoteperheestä, ja Horse Comfortista tuttu laatu näkyy myös koiratuotteissa. Pehmeät nahkatuotteet ovat miellyttäviä niin ihmisestä, kuin koirastakin. Dog Comfortin tuoteperheestä löydät myös ihanat koirantakit, jotka pitävät karvakorvan lämpimänä myös paukkupakkasilla. 

Wahlstén WILLI on uusi laadukas tuoteperhe koirille ja kissoille. Tutustu WILLI pakasteisiin ja kuiviin purtaviin.