Hevosesi parhaaksi

Hoitotuotevalikoimastamme löytyy laadukkaita hoitotuotteita jokaisen hevosen tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia linimenttejä ja muita hevosen palautumista ja hyvinvointia edistäviä hoitotuotteita. Lisäksi löydät meiltä myös muut tarpeelliset hoitotuotteet; harjat, riimut naruineen, ämpärit, talikot, heinäverkot ja monet muut tallielämässä tarvittavat tarvikkeet.

Tarjoamme myös nahanhoitotuotteita jokaisen hevosharrastajan arkeen. Tarjonnastamme löydät niin valjasrasvat kuin -öljytkin, nahkasaippuat sekä muut varusteiden puhdistustuotteet. Merkkejä, joita edustamme, ovat esimerkiksi Carr&Day&Martin, Farnam sekä Wahlsténin oma W-Sarja.

Lisäravinteita tarjoamme vastaamaan jokaisen hevosen sen hetkistä tilannetta – aina valmentautuvista ja kilpailevista hevosista harrastehevosiin. Wahlsténilta löytyy monipuolinen valikoima TRM:n tuotteita, joka on Euroopan suurin hevosten terveystuotteiden ja lisäravinteiden valmistaja. Tuotevalikoimastamme löytyy myös laadukas Wahlsténin oma W-sarja.